Câinele care i-a salvat viața proprietarului său la scurt timp după ce a fost adoptat

cainele erou

Când Brian l-a adoptat, pe Sadie, nu știa că acest câine avea să-i salveze viața într-o zi. Brian îl adoptase pe Sadie, un ciobănesc german de 6 ani, dintr-un adopost pentru animale.

Sadie fusese adus la adăpost de fostul lui proprietar care nu a mai putut să aibă grijă de el. În ciuda faptului că Sadie devenea nervos în jurul bărbaților, Brain a simțit că se poate crea o legătură specială între el și câine, așa că a decis să-l ia acasă.

Brain l-a dus pe Sadie acasă la el și a început să-i dea de mâncare și să se joace cu el pentru a se cunoaște mai bine. În doar câteva luni, Sadie a avut ocazia să demonstreze că își iubește enorm noul proprietar.

Într-o zi, când Brain era acasă doar cu Sadie, a suferit un accident vascular cerebral și s-a prăbușit pe podea. Sadie a rămas lângă el și l-a lins fața pentru a-l ține treaz.

caine ciobanesc germanApoi, câinele inteligent a luat telefonul mobil de pe masă și i l-a adus proprietarului pentru ca acesta să poate suna după ajutor, salvându-i astfel viața.

Imediat acasă la Brain a sosit o ambulanță care l-a transportat la spital. Cât timp Brain a stat în spital, familia lui a avut grijă de Sadie și i-a oferit toată iubirea din lume.

Atât Brain, cât și Sadie au așteptat cu nerăbdare să se revadă. Sadie este un adevărat erou, iar Brain consideră că a făcut cea mai bună alegere atunci când a ales să-l adopte.