Bijuteriile japoneze – Iată cum se poartă și cu ce se asortează

Fie că alegem un set complet de bijuterii sau doar câtăva brățări supradimensionate, cu siguranță vom reuși să ne evidențiem în orice context, eveniment sau chiar la birou.

Dacă îți dorești o bijuterie care să îți reflecte personalitatea, dar vrei să fii și în tendințe, trebuie să ții cont de câteva trenduri. Simplitatea pare să fie nelipsită din tendințele anului 2019, desigur în contrast cu influențe artistice sau renascentiste, de aceea bijuteria perfectă pentru ține poate fi din argint și piele, cu cristale sau confecționate din aur, desigur de diferite forme, cu inserții de pietre pretiose și de mari dimensiuni.

Anul 2019 a fost anunțat că fiind un an al bijuteriilor extrem de interesante, originale, cu forme geometrice și diferite față de cele de până acum. Se merge pe dimensiuni neobișnuit de mari, asimetrie și foarte multă extravaganță.

În marile capitale ale modei, bijuteriile anului 2017 au impresionat și cei mai pretențioși urmăritori ai artei și asta pentru că au revenit bijuteriile de mari dimensiuni, colierele și cerceii statement, pietrele sau perlele uriașe, ceasurile de mâna colorate și modelele sofisticate.

În anul 2019, este permisă orice asimetrie, opulență și foarte multă creativitate, de acea poți experimenta chiar și purtarea a doi cercei diferiți, cu design contrastant, de mărimi diferite, dacă asta te face să te simți frumoasă și specială. Cerceii și colierele de mari dimensiuni pot fi purtate chiar peste un pulover gros, iar motivele florale și cele cu animale se păstrează, de asemnea, că și elemente reprezentative pentru anul 2019.

Aceasta este o tehnică de vopsire a mătăsii, care se bucură de un succes răsunător în ultimul timp.

Aceste bijuterii sunt pur și simplu excepționale!

Bijuterii la modă.

Shibori este o tehnică de vopsire a stofei, originară Japonia. Aceasta este o metodă unică de vopsire: mătasea este pliată, înnodată, răsucită și apoi vopsită în nuanțe diferite. Stofa este prelucrată manual, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să găsiți două panglici identice.

Aceste bijuterii uimitoare sunt create din panglici, mărgele, pietre și alte elemente, fiecare bijuterie fiind unică, fie că este vorba de un colier, cercei sau brățări. Să admirăm, în continuare, cele mai bune lucrări.

Este excepțional!

Ce combinație de culori!

Foarte gingaș și natural.

Atât de multe detalii, dar toate se află la locul lor.

Priviți colierul și veți vedea marea.

Gheața și foc într-un singur colier.

Dacă veți privi mai atent, veți vedea cosmosul.

O combinație interesantă de panglici și elemente metalice.

Este o adevărată magie!

Câtă măiestrie!

Culoarea roșie este dragostea mea!

Brățările arată foarte luxos.

Acest model este fascinant.

Oare nu sunt minunați?

Foarte elegant.

Sunt perfecți!

Sunt atât de gingași!

Eleganță pură.