Multe femei considera curatarea fetei si ingrijirea pielii lor ca fiind o prioritate. Ele acorda foarte multa atentie produselor de ingrijire a fetei care sunt prezente pe piata, dar care uneori pot sa fie foarte scumpe si uneori chiar ineficiente. Unele dintre aceste produse de ingrijire a pielii pot sa fie, de fapt, foarte bogate in substante chimice care, pe termen lung, pot sa aduca foarte multe efecte secundare negative asupra pielii tale.

Daca nu avem grija de pielea noastra asa cum trebuie, atunci mai multi factori isi vor exercita influenta asupra sa. printre acestea, se pot numara si: praful, schimbarile climatice, expunerea la lumina, dar  si la intregul mediu inconjurator.

Ca si corpul nostru, pielea noastra are, de asemenea, nevoie si de substante nutritive. Altfel, va incepe sa prezinte diferite semne de imbatranire prematura si riduri.

In cadrul acestui articol, noi o sa iti oferim un tratament natural, care poate sa iti imbunatateasca starea pielii intr-o perioada foarte scurta de timp, oferindu-ti beneficii uimitoare si hranindu-ti pielea, fara a iti fi frica ca va provoca aparitia unor efecte secundare negative.

Sunt multe sanse ca aceste ingrediente sa se afle in bucataria ta. Procesul de preparare este unul foarte usor.

Ai nevoie de doar doua ingrediente care iti vor face ca pielea sa fie foarte frumoasa si plina de vitalitate, intr-o perioada foarte scurta de timp.

Este o reteta uimitoare de masca de curatare a pielii in profunzime, alcatuita din ulei de cocos si din bicarbonat de sodiu.

Nu sunt prezente substante chimice artificiale in compozitia acestei retete. Pielea ta va deveni mai fina si mai matasoasa. Este buna pentru orice tip de piele.

Cu ajutorul acestui amestec uimitor, vei putea sa tratezi grasimea, cicatricile, pielea moarta, acneea, mizeriile, roseata, dar de asemenea vei putea sa reduci si ridurile.

Bicarbonatul de sodiu te va ajuta sa refaci nivelele de pH si va accelera procesul de vindecare, in timp ce uleiul de cocos prezinta proprietati antibacteriene si de hidratare.

Combinarea acestor ingrediente intr-o singura reteta va ajuta la obtinerea unui tratament uimitor. Asigura-te de faptul ca stii ce tip de piele ai si, pentru a obtine rezultate cat mai bune, poti sa folosesti ulei de cocos extra virgin.

In cazul in care ai o piele mai sensibila, poti sa folosesti ulei de cocos cu bicarbonat de sodiu intr-un raport de 2:1. Daca vrei un tratament de exfoliere mai in profunzime, raportul ar trebui sa fie 1:1.

Combina ambele ingrediente si, daca vrei ca amestecul sa fie putin mai lichid, mai poti sa adaugi putina apa calda. Aplica amestecul pe pielea ta, masand bine. Lasa sa se odihneasca timp de cateva minute. Dupa aceea, poti sa indepartezi cu multa apa calda.