Băiețelul iese afară să se joace și se întoarce însoțit de un nou prieten, un pui de căprioară

baietelul si caprioara

Dominic Brown era în vacanță cu părinții săi când a întâlnit un pui de căprioară adorabil. Când părinții lui Dominic își făceau bagajele pentru a se întoarce acasă, copilul în vârstă de 4 ani se juca liniștit în pădure. La un moment dat, mama lui l-a auzit ștergându-și cizmele de preșul din fața casei și s-a uitat pe geam.

A fost surprinsă să vadă că fiul ei, Dominic, nu era singur, ci era însoțit de un pui de căprioară. Amândoi erau la ușă, pregătiți să intre în casă, de parcă ar fi fost ceva normal ca un pui de căprioară să intre într-o casă.

Dominic a spus că intenționa să intre in casă pentru a lua niște cerele pentru noul său prieten, pe care l-a numit Flash.

Mama a luat repede camera foto și i-a făcut o poză copilului care stătea lângă puiul de căprioară pe verandă. A distribuit imediat fotografia pe o rețea de socializare și a primit o mulțime de aprecieri. De asemenea, fotografia cu cei doi a devenit rapid virală.

După ce a făcut fotografia, mama lui Dominic i-a spus copilului să ducă puiul de căprioară înapoi în pădure. Acesta și-a ascultat mama și a a dus căprioară înapoi, în locul în care a găsit-o. Căprioara l-a urmat, apoi a dispărut prin pădure.

Dominic a rămas cu o amintire frumoasă și cu o fotografie care îi va aminti mereu de puiul de căprioară întâlnit în vacanță. Părinții lui au fost uimiți să vadă că micuțul lor este atât de prietenos, încât se împrietenește și cu animalele pădurii.