apa cu seminte de floarea soarelui beneficii

Dacă vrei să-ți cureți colonul și să-ți întărești imunitatea, consumă apă cu semințe de floarea-soarelui. Acest remediu are multe beneficii pentru sănătate și ajută inclusiv la reducerea nivelului de colesterol din sânge. Mai mult, poate reduce și riscul de cancer.

Deoarece semințele de floarea-soarelui conțin multe substanțe benefice, ne pot ajuta să avem un sistem muscular sănătos. Aceste semințe pot ajuta și la eliminarea inflamațiilor din corp.

Pentru a pregăti acest remediu eficient ai nevoie doar de apă și semințe de floarea-soarelui. Fierbe 500 ml de lapte și toarn-o într-un vas în care ai pus o cană mică de semințe de floarea-soarelui crude. Acoperă vasul cu un capac și lasă amestecul la infuzat timp de 2 ore.

Filtrează apoi lichidul și toarnă-l într-un recipient din sticlă, închis la culoare. Bea câte o cană din acest lichid în fiecare dimineață, înainte de micul dejun.

Acest remediu este recomandat persoanelor care se simt adesea obosite, au membrele reci sau suferă de sindromul membrelor neliniștite.

Apa cu semințe de floarea-soarelui ajută și la tratarea osteoporozei, deoarece semințele au un conținut ridicat de calciu, fosfor și magneziu. Aceste minerale mențin sănătatea sistemului osos. În plus, semințele conțin și vitamina E, care ajută la calmarea durerilor articulare.

După cum am precizat și în rândurile de mai sus, semințele de floarea-soarelui conțin magneziu, o substanță ce susține sănătatea sistemului nervos și reduce frecvența stărilor de nervozitate.

Consumând apă cu semințe de floarea-soarelui te vei simți mai relaxat și vei scăpa și de durerile de cap. Vei avea doar de câștigat dacă vei folosi acest remediu, deoarece, pe lângă faptul că îmbunătățește starea de sănătatea, ajută și la creșterea părului și prevenirea ridurilor.

Articolul precedentCaisele – fructele care au grijă de sănătatea ta. Reglează tensiunea arterială, previn îmbătrânire prematurăși reduc riscul de cancer
Articolul următorUsturoi prăjit – reduce nivelul colesterolului, reglează valorile tensiunii arteriale și tratează bolile de inimă
Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.