Aceste linii din palme spun multe lucruri despre personalitatea ta

Se spune ca destinul nostru este scris in stele. Oamenii incearca, de multe ori, sa afle ce le rezerva viitorul. Vor sa stie daca vor fi bogati, daca vor fi fericiti, daca vor intalni persoana potrivita si cati ani vor trai.

Unii apeleaza la persoane care citesc in carti, altele la cele care prevad viitorul in zatul de cafea, pendule. Multi oameni, cred chiar si in horoscop. Avem insa ocazia sa aflam multe despre noi, doar privindu-ne palmele.

Acestea sunt pline de linii care duc in toate directiile. Aceste linii au diferite dimensiuni, se intersecteaza sau sunt situate una langa alta. Asa cum nu exista 2 persoane identice, nu exista nici 2 persoane ale caror linii din palme sa fie la fel.

Nu este de mirare, ca unii incearca sa-si descopere cariera, privind aceste linii.

Ce inseamna fiecare linie

Fiecare individ are in palme linia vietii, a bogatiei, a sanatatii, a iubirii si a fericirii.

Sa aruncam o privire la una dintre ele. Asaza-ti palmele la aceeasi inaltime si priveste linia care se afla la aproximativ 1.5 cm sub degetul mic, care indica spre degetul aratator.

Daca liniile de pe ambele maini au aceeasi lungime, inseamna ca esti un individ echilibrat, nu este instabil din punct de vedere emotional, si, nu zbori din floarea in floare. Daca esti in cautarea unui partener, cauta-l pe cel care are aceleasi linii.

Dezechilibru in lungime si locatia liniei

Daca aceasta linie, la mana stanga este mai sus decat la mana dreapta, inseamna ca ai o personalitate puternica. Partenerul tau ar trebui sa aiba aceleasi linii ca tine pentru a va intelege.