Aceste 5 exerciții te pot ajuta să scapi de bărbia dublă

Unii oameni sunt predispusi genetic sa dezvolte barbia dubla odata cu inaintarea in varsta, dar asta nu inseamna ca nu pot face nimic pentru a preveni acest lucru. Cocentrandu-te pe exercitii care ofera rezultate rapide, fata ta va arata perfect din toate unghiurile. Aminteste-ti, nu este niciodata prea tarziu sa obtii rezultatele pe care le meriti.

Incearca aceste 5 exercitii care s-au dovedit a tonifia zona barbiei. Inainte de a incepe, aloca-ti cateva minute pentru a te incalzi, miscand barbia inainte si inapoi.

Polonic

Incepe exercitiile pentru barbie cu acest antrenament simplu. Deschide gura larg, indoaie buza inferioara spre interior si inchide gura in timp ce tragi maxilarul inainte. Fiecare pas trebuie sa fie deliberat si lent, astfel incat muschii barbiei sa fie angajati corect in acest exercitiu. Lasa muschii sa se relaxeze inainte de a trece la urmatorul exercitiu.

„Saruta” tavanul

Acest exercitiu este exact cum suna. Inclina capul in sus si extinde buzele ca si cum ai initia un sarut. Desi este un exercitiu simplu, atreneaza muschii gatului pentru a ajuta la intindere si tonifiere.

Atinge nasul

Exercitiul „atinge nasul” reprezinta extinderea muschilor barbiei. Scoate limba si incearca sa-ti atingi nasul cu ea. Pune un degete sub barbie pentru a simti cum muschii se extind si se aplatizeaza in aceasta pozitie.

Rezistenta

Pur si simplu strange-ti mainile formand doi pumni pe care ii asezi direct sub barbie. Impinge barbia in jos pe pumni si stai asa timp de 5 secunde. Acest exercitiu ajuta la reducerea barbiei duble.

Ovalul perfect

Toata lumea isi doreste sa aiba un chip perfect. Daca doresti sa te antrenezi pentru ca fata sa fie mai ovala, incearca acest exercitiu. Intoarce capul intr-o parte si impinge maxilarul inainte. Ar trebui sa poti simti extensia muschilor maxilarului si a gatului. Ramai asa cateva secunde. Intoarce capul in partea opusa si repeta.