spray natural miros placut

Trebuie să avem grijă de casa noastră și să o menținem curată, deoarece este locul în care petrecem cel mai mult timp. Deci, putem spune, că trebuie să luptăm constant împotriva petelor, prafului, dar mai presus de toate, a mirosurilor neplăcute.

Nu ne vom simți niciodată confortabil într-un loc în care miroase urât. În magazine găsim tot felul de parfumuri de cameră care conțin substanțe chimice ce pot provoca alergii sau alte probleme de sănătate.

În rândurile de mai jos vei găsi o rețetă simplă pentru un odorizant natural.

Pentru a pregăti un astfel de odorizant ai nevoie de:

  • 200 ml apă
  • 200 ml suc de lămâie
  • 80 gr bicarbonat de sodiu

Este foarte simplu să prepari un astfel de odorizant. Toarnă sucul de lămâie, apa și bicarbonatul de sodiu într-un recipient cu pulverizator. Închide bine recipientul și asigură-te că nu curge. Agită-l energic, astfel încât ingredientele să se combine.

Folosește acest spray pe haine, în baie sau în orice alt loc din casa ta. Este important să îți amintești să agiți bine sticluța înainte de utilizare.

Acest spray natural conține ingrediente care distrug bacteriile și microbii, cum sunt lămâia și bicarbonatul. Ambele acționează într-un mod care elimină mirosurile neplăcute.

În plus, acest spray nu este dăunător deoarece conține doar ingrediente naturale. Așadar, poate fi folosit fără probleme. Mai mult, nu pătează hainele, așa că poate fi folosit și pe cele mai frumoase articole vestimentare.

Dacă ți-a plăcut această rețetă, nu uita să o împărtășești și cu prietenii tăi. Sigur vor dori și ei să o încerce, pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din casă.

Articolul precedentDacă ai peste 40 de ani și vrei să scapi de burtă, încearcă acest remediu
Articolul următorÎncearcă acest remediu natural și vei uita de durerile de genunchi
Bună! Dacă te pot ajuta cu vreo informație despre vreo rețetă postată de mine aici, nu ezita să mă contactezi. Mă găsești aici sau pe facebook și de obicei răspund foarte repede.