A cumpărat un pepene ROȘU de la piață, dar ce a găsit în el a șocat-o! Ați pățit vreodată așa ceva?

O tanara din Cluj a avut parte de o surpriza foarte nplacuta atunci cand a cumparat un pepene rosu de la piata, fara sa-l testeze. Totul bine si frumos, pana a ajuns acasa si l-a taiat. Ce a gasit a dezamagit-o foarte tare si a determinat-o sa nu mai cumpere niciodata pepene fara sa-l testeze.

A cumpărat un pepene de la piață, dar ce a găsit în el a șocat-o teribil! Fotografia a stârnit un val de reacții

O tânără a cumpărat un pepene roșu din piață, însă când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză. Se pare că interiorul acestui fruct nu era deloc același cum și-l amintea ea. După ce a văzut diferența, aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Facebook, iar imaginea a stârnit un val de reacții și comentarii.

Potrivit imaginii postate de tânără, penelele roșu avea, de fapt, miezul galben, lucru total neobișnuit pentru acest fruct. Femeia a fost foarte supărată de surpriză avută, spunând că i-a trecut pofta de pepenele roșu.

Utilizatorii de pe Facebook au comentat imediat la postarea femeii, spunându-i că ar trebui să îl mănânce, pentru că nu este nimic anormal cu pepenele cumpărat, acesta fiind de fapt o altă specie care creşte în România.

Pepenele verde cu miez galben este foarte întâlnit în România

Deși nu se știu foarte mult lucruri, pepenele verde cu miez galben este foarte întâlnit în România. El pare neobişnuit pentru cei tineri, însă bătrânii îl „cunosc” destul de bine.

De fapt, există sute de specii de pepeni (lubenițe), iar acesta este una dintre ele. Pe timpul părinților noştri se găseau mai des astfel de pepeni în România, acum au devenit mai rari.