usturoi cu vin

Ai o greutate ridicata? Corpul tau nu arata bine? Pe langa aspectul fizic, si sanatatea este afectata.

Astazi te invatam cum sa prepari un remediu natural pentru bolile de inima, artere infundate si alte probleme aparute din cauza functionarii defectuoase a sistemului circulator.

Acest remediu natural te ajuta sa scapi si de kilogramele suplimentare.

Reteta este foarte simpla. Dar, pentru a fi mai eficienta, tebuie sa mergi pe jos cel putin 20-30 de minute pe zi. De fapt, mersul pe jos te ajuta sa slabesti, sa arzi calorii si sa-ti accelerezi metabolismul.

Ingrediente:

Vezi cum a slăbit Elena cu 159 de lei.
  • 1 capatana de usturoi (aproximativ 12 catei)
  • 500 ml vin rosu de buna calitate
  •  1 recipient din sticla

Mod de preparare:

Curata usturoiul si taie-l in bucati mici, apoi pune-l intr-un recipient din sticla. Umple sticla cu vin rosu, apoi pune-o intr-un loc in care patrunde lumina naturala (pe balcon sau langa fereastra) si las-o acolo timp de 15 zile.

Dupa 15 zile, strecoara lichidul pentru a elimina usturoiul. Pune din nou vinul in sticla. Consuma cate o lingura de vin de 3 ori pe zi, inainte de mese, pana se termina tot vinul.

Daca doresti, poti repeta tratamentul, dar mai intai, trebuie sa faci o pauza de 15 zile. Cei care nu pot bea vin, il pot inlocui cu otet de mere.

Usturoiul este benefic in procesul de slabire, deoarece contine alicina. Acest compus reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul, ducand astfel la arderea mai rapida a grasimii.

Consumat in mod regulat, usturoiul nu ajuta doar la imbunatatirea starii de sanatate, ci contribuie si la eliminarea kilogramelor suplimentare.